BODYFULNESS

El professor Tang (Universitat Texas), un dels neurocientífics més prestigiosos en el camp de la neurociència de la meditació, va publicar un article el 2018 on es mostrava que si es realitzaven estiraments corporals abans de la meditació, els beneficis d’aquesta eren molt més sòlids. A això ell ho va anomenar Bodyfulness. Els exercicis proposats es basaven en tècniques corporals xineses com el Txi-kung.

J.Kabat-Zinn creador del MBSR defineix Mindfulness com la capacitat de prestar atenció de manera intencionada al moment present sense jutjar-lo i amb acceptació.

Mindfulness o atenció plena és doncs una capacitat humana, pot ser una filosofia de vida i és també un conjunt de tècniques enfocades a entrenar la nostra ment per tal que poguem millorar la nostra qualitat de vida.

“Mindfulness té a veure
amb estar despert”

J.Kabat-Zinn

SESSIONS BODYFULNESS

En les sessions de BODYFULNESS aprofitem l’extraordinari potencial contemplatiu que te el nostre cos per practicar l’atenció plena.

A través del moviment, la respiració i la meditació desenvolupem la consciència corporal i l’acceptació del nostre cos tal com és, per tal d’establir vincles més harmònics amb nosaltres mateixos i elevar així, el nostre nivell de benestar.

Posa’t en contacte en nosltres si vols saber les dates del nostres tallers!

SESSIONS BODYFULNESS AL TEU CENTRE, ESPAI, EMPRESA, ESCOLA...

S´ha demostrat que el Mindfulness és efectiu en:

La prevenció de l’estrès i el malestar psicològic.

El tractament de malalties com la fibromiàlgia , el dolor crònic, el càncer, la depressió i l’ansietat.

Augmentar la capacitat de concentració i el rendiment acadèmic.

Millorar la regulació emocional i les relacions interpersonals.

Millorar el rendiment laboral i l’empatia.

Si a tot això sumem els estudis de la neurociència de la interocepció i la propiocepció que aposten per la implementació de programes de rectificació de la postura i exercici físic com a prevenció de l’alteració de la salut mental….

No volem deixar passar l’ oportunitat d’oferir a la teva escola, empresa o centre social els nostres Tallers i Cursos.