PILATES

És un Mètode d’entrenament creat per Joseph Humbertus Pilates a Alemania, a principis del s. XX i que va desenvolupar àmpliament un cop es va traslladar a EEUU on va entrar en contacte amb grans figures de la dansa moderna.

La filosofia original del mètode està recollida en els dos llibres que va escriure i es fonamenta en el compromís que cadascú té amb si mateix per aconseguir arribar a un bon estat de salut i benestar entès de forma global.

Mètode Pilates
al centre de Granollers

Els principis de moviment del Mètode Pilates són els punts claus de la tècnica:

Respiració

Centre

Concentració o focalització

Control

Precisió

Fluïdesa

El Mètode Pilates va ser creat per a persones sanes, tot i això, les possibilitats que ofereixen les màquines ens posa al descobert un munt de possibilitats per la rehabilitació i post-rehabilitació per lesions i patologies del sistema musculoesquelètic.

“La investigació científica ja compta en l’actualitat amb una base sòlida per concloure que la pràctica regular del ioga, pilates o Qiqong millora la qualitat de vida”

N. Castellanos
Física teòrica i Dra en neurociència
Neurociència del cos

PACK INICIACIÓ

És un pack de tres sessions, dues de les quals són sessions particulars i una tercera sessió en grup, per tal, que et puguis iniciar en el mètode si no l’has practicat mai.

En les dues sessions particulars farem una valoració inicial i t’ensenyarem tot allò que has de saber per poder incorporar-te a les sessions de grup de forma segura i profitosa.

Amb aquestes dues sessions et podem conèixer una mica, saber quin és el punt de partida i és la guia per poder personalitzar les adaptacions, en cas que siguin necessàries.

Aquest pack és una bona opció per conèixer el mètode i decidir si cal treballar individualment o bé estàs preparat per treballar en grup.

SESSIONS Grups reduïts

Els grups s’organitzen per nivells. El mímin d’alumnes per grup és de 3 persones i un màxim de 5. Tenim grups específics per + 65 i t’oferim horaris de matí, migdia i vespre.

Disposem d’una app personalitzada a través de la qual podràs gestionar les teves sessions mensuals.

HORARIS

Els horaris poden canviar en funció de la demanda de places. Les classes duren una hora aprox.

*Properament

SESSIONS PARTICULARS

Oferim sessions particulars de fins a tres persones, per tant pots venir individualment o acompanyat. Les sessions particulars són més efectives quan necessites un treball més específic a causa d’una lesió o patologia o bé perquè necessites uns objectius molt concrets.

Les sessions particulars també són recomanables quan no disposes d’un horari de grup que et pugui encaixar.

PILATES PER EMBARASSADES

Les nostres alumnes embarassades, durant el període de gestació, continuen fent sessions en grup. El fet que els grups siguin tan reduïts, ens permet poder fer les adaptacions necessàries fins al final del segon trimestre.

Arribat l’últim tram de l’embaràs passem a fer sessions particulars per tal que la sessió estigui totalment adaptada tant en ritme com en la bateria d’exercicis. D’aquesta manera l’alumna disposa de tota la dedicació necessària per part de la professional.

Si no has practicat mai Pilates amb nosaltres i decideixes fer-ho en aquesta etapa vital, estarem encantades que ho facis amb nosaltres en la modalitat de sessions particulars.