L'ESTUDI

L’estudi, situat al centre de Granollers, disposa d’un espai diàfan amb llum natural que mira a la Porxada.

Les nostres instal·lacions estan equipades 100% amb màquines BALANCED BODY. L’ampli equipament del que disposem permet el treball simultani de grups reduïts i sessions particulars.

L’espai disposa de REFORMERS amb Torre, CADILLAC, SPRINGBOARDS, EXOCHAIRS, WUNDA CHAIR, ARCS I pots fer entrenaments personals amb el CORE ALIGN. La barra de ballet i la TRX, (entrenament en suspensió) també formen part del nostre equipament per dissenyar les nostres classes i entrenaments.

LES MÀQUINES I EL MATERIAL

L’equipament pilates és un conjunt d’aparells que funcionen amb un sistema de molles que ens ofereixen assistència o resistència i que podem adaptar en funció de l’exercici, l’alumne i l’objectiu.

A més de l’equipament propi del mètode, a les sessions també es treballa a terra i fem ús d’implements com la fitball, el cilindre, la softball i d’altres 

materials provinents del món del fitness i la fisioteràpia que ens aporten noves possibilitats a l’hora de realitzar els exercicis.

PROFESSIONALS

ANNA TARRÉS

FUNDADORA i creadora de l’estudi AT

Instructora del mètode Pilates i Bodyfulness

Ja des de ben petita entro en contacte amb el treball corporal a través de la dansa. Combino els meus estudis universitaris amb la formació en diferents escoles de dansa, fins que després, d’uns anys dedicats a la dansa entro de ple en el món del pilates.

Em certifico amb Alvarez Education (Àustria) i complemento aquesta formació amb altres escoles com Polestar, Stott Pilates i Peak Pilates. Posteriorment inicio un llarg període de formació amb Resistance Institute. L’ERA PILATES i Shortening TRAINING van significar un punt d’inflexió en la meva visió de l’entrenament.

Complemento la formació en biomecànica amb Resistance Institute amb un Postgrau en Salut i Malatia de la UB i certificant-me en Cadenes Musculars amb FISIOMSALUT.

Finalment al 2022, el meu interès per conèixer les bases científiques del poder terapèutic del moviment em porten a fer el Màster en Mindfulness i Meditació de la UB.

Des de la biomecànica i amb els coneixements del que implica el moviment, tant a nivell físic com mental, reinterpretem el Mètode Pilates.

AT som un equip  i treballem en equip.

LAURA

Monitora Certificada per Álvarez Education i Polestar.

Facialista formada amb Rebeca Wessels, Tractaments Holístics Gua Sha.

PILATES GRANOLLERS

ÁNGELA

Monitora Certificada  Covatech Pilates School Brazil i Polestar.

Terapista Thetahealing

FILOSOFIA

Fruit d’una visió molt àmplia del Mètode Pilates neix, creix i es reconverteix contínuament el nostre projecte. Per nosaltres el moviment té un clar component terapèutic, tant a nivell físic com mental, i és amb aquesta filosofia que enfoquem la nostra metodologia.

El nostre plantejament es fonamenta en sòlids coneixements en biomecànica i tenint en compte els nombrosos estudis neurocientífics que avalen els beneficis del moviment conscient a nivell de neuroplasticitat cerebral.

Programem tant els entrenaments personals com les sessions de grup de manera trimestral per tal que la progressió sigui l’adequada. L’objectiu és desenvolupar conjuntament la tècnica i maximitzar alhora el treball de força  muscular.

“Em moc, després existeixo”

H.Murakami

AMBIENT

Amb un ambient calmat i pausat portem a terme les sessions de Pilates i Bodyfulness al centre AT de Granollers. Un espai acollidor, amb detalls que et transmeten confiança i ajuden a gaudir de les sessions amb plenitud.

Per nosaltres és important que et trobis còmode i que facis de l’estudi un espai especial per tu, per això cuidem fins l’últim detall; confeccionem llistes musicals per les sessions i cuidem l’ambient amb olis essencials.