NOVETATS

La Respiració

Tacte AT PILATES GRANOLLERS

La Respiració. Què en diu la Neurociència?

Avui et volem explicar com n’és d’important la Respiració. Per fer-ho és important conèixer la N. Castellanos (neurocientífica). És investigadora científica i estudia com la meditació modela la relació del cervell amb la resta del cos. Desenvolupa les bases científiques de la influència de l’intestí, la respiració, el cor o la postura corporal sobre la dinàmica neuronal.

A AT Granollers donem molta importància a la respiració. Per això et volem compartir aquest video de la N. Castellanos.
En aquesta breu conferència, N. Castellanos, explica d’una manera molt entenedora què ha demostrat la ciència sobre els efectes que té la respiració en la dinàmica neuronal.

Potser, després de veure aquest vídeo, trobaràs més sentit al treball que fem a les sessions de pilates amb la RESPIRACIÓ i podràs entendre el que segur que has sentit més d’un cop, després de treballar conscientment amb la teva respiració: un augment de la sensació de benestar. No cal ser una gran yogui per fer de la teva respiració una aliada, només et cal posar-hi consciència, ATENCIÓ.

A les sessions de BODYFULNESS combinem les tècniques mindfulness o d’atenció plena (com la respiració conscient) amb pràctiques corporals perquè cuidis tant de la teva salut física com mental.

De cara al curs 23/24 volem obrir grups BODYFULNESS, si estàs interessada, fes-nos-ho saber a través del whatsapp.

Si t’ha semblat interessant aquest post, el pots compartir.

Gràcies

AT PILATES · BODYFULNESS Granollers

 

Pilates Granollers