NOVETATS

Taller IOGA FACIAL

Ioga Facial Gua-Sha amb Laura Sotillos i Smiroli

Aquest Juliol es va fer el Taller de ioga facial amb Gua Sha a l’estudi de Pilates a Granollers.
La Laura, instructora de pilates al nostre estudi i especialitzada en ioga facial va impartir el taller. Conjuntament amb els olis essencials i sèrums de la marca Smiroli de la Txell Call, també de Granollers.
 

Al taller ens van ensenyar com  millorar la salut de la pell i la musculatura de la cara. Vàrem practicar exercicis per estimular la circulació sanguínia, vam treballar la musculatura facial, descontracturant i relaxant zones de les quals no èrem conscients de la tensió que s’hi podia arribar a acumular.

Una de les coses més interessants va ser descobrir com no hem de fer servir la gua sha per evitar precisament l’efecte contrari…Saber tenir cura de l’ús, és important, per tal que el massatge que ens relitzem no acabi provocant precisament aquella flacidesa que volem prevenir o reduïr.
Tota aquest pràctica la vàrem gaudir amb l’aplicació del sèrum de SMIROLI, que és fantàstic perquè et deixa la pell increíble. Varem sortir del Taller Brillant!
 
Ens agrada que vingueu a impartir tallers i compartir una estona fent una activitat, diferent, també al Pilates. Aviat noves propostes per compartir plegades.

 

Pilates Granollers