NOVETATS

Vull fer alguna cosa amb el meu cos

Vull fer alguna cosa per moure el cos

Han començat les rutines i et planteges «fer alguna cosa» per «cuidar-te una mica», moure una mica aquest cos que et sembla que s’està rovellant…

I et preguntaràs…que és el millor?…és millor Pilates o ioga? Crossfit? Pàdel? Millor sortir a córrer…(aix perdó, running)…o potser ets dels que prefereix anar al gimnàs a fer peses o activitats dirigides…Un entrenador personal és també una molt bona opció.

I ara pensaràs…doncs si aquesta és una web d’un estudi Pilates, doncs em diran que faci Pilates…Doncs, no

El nostre consell és que facis exercici físic o practiquis un esport, indoor o a l’aire lliure, tot està genial, però MOU-TE!

Fés allò que el cos et demana, i si pot ser més d’una activitat millor. T’aconsellem fer una activitat per cuidar del teu cos i no per castigar-lo. Practica exercici físic en termes de SALUT: osteoarticular, cardiovascular i mental (no tots podem ser Kilian Jornet).

Qualsevol activitat és bona si et ve de gust fer-la. Per nosaltres res no és bo ni dolent per definició, tot depèn de molts factors i circumstàncies. Escolta què és el que et demana el cos, assessora´t bé i fes-te acompanyar d’un bon professional, entrena en termes de salut i posa consciència en el que facis i si et decideixes per fer Pilates, aquí estarem!

Tingues en compte que l’exercici físic no només té beneficis a nivell físic sinó que té una funció terapèutica cabdal en la nostra salut mental. Si t’ha semblat interessant aquest post, el pots compartir.

MOU-TE!