NOVETATS

Xerrada Salut Sexual i Reproductiva

Vine a parlar obertament sobre la Salut Sexual i Reproductiva! 


Estic molt contenta de convidar-te a una xerrada especial al nostre centre de Pilates a Granollers, amb un tema que toca a moltes persones.

Sí, parlem de Salut Sexual i Reproductiva.
Potser estàs pensant, «¿Què té a veure això amb el Pilates?» Bé, la resposta és que la salut sexual i reproductiva és una part fonamental de la teva salut global, i volem que et sentis bé en tots els aspectes de la teva vida.

La Salut Sexual i Reproductiva no és només sobre contracepció, sinó també sobre entendre el teu propi cos, les opcions disponibles i com prendre decisions informades. Siguis home o dona, aquesta xerrada és per a tu.

La  xerrada serà informativa, però també relaxada i oberta. Ningú ha de sentir-se incòmode o avergonyit. Serà un espai segur per compartir i aprendre juntes, amb l’ajuda i la informació de la Dra. Crsitina Soler Moreno.

Per tal de fer-ho encara més interactiu i assegurar que tothom es pugui expressar, et convidem a fer-nos arribar les teves preguntes de manera totalment anònima. Fes clic a l’enllaç següent per accedir al formulari d’enviament de preguntes.

Les preguntes rebudes seran tractades durant la xerrada i ajudaran a enriquir la conversa. Ens preocupa la vostra privacitat i us assegurem que totes les preguntes seran confidencials.


Vine i uneix-te a la conversa. Amb il·lusió de comptar amb la teva presència i les teves preguntes. Si tens una amiga o amic a qui creguis que li podria interessar la xerrada, convida’l a venir amb tu. L’aprenentatge i la conversa sempre són millors quan es comparteixen.
Al final de la xerrada, podràs aportar el teu granet de sorra fent una aportació per la Marató de Tv3 d’aquest any 2023.

 


 
INFORMACIÓ DE LA XERRADA:
XERRADA SOBRE SALUT SEXUAL I REPRODUCTIVA
🗓 Data: Divendres 15 de desembre de 2023
🕕 Hora: A les 18h
📍 Lloc:  AT PILATES Carrer Sta. Esperança 2, 1er 1a Granollers (a la porxada)
Amb la Dra. Cristina Soler Moreno, ginecòloga subespecialista en Ginecologia Oncològica i Cirurgia Mínimament Invasiva i apassionada per millorar la qualitat de vida de la pacient oncològica.

Treballa a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona i al Centre Ginecòlegs Granollers.

Inscriu-te a la xerrada per whatsapp al  616 17 69 64
La xerrada és gratuïta, hi podràs fer la teva aportació que es destinarà a la Marató de tv3 d’aquest any sobre Salut Sexual i Reproductiva (SSIR)

Granollers Pilates xerrada salu sexual i reproductiva