NOVETATS

Sant Jordi a AT Pilates Granollers

Pilates Granollers llibres Sant Jordi
AT Pilateres i Pilaterus!
Sabem que t’agrada estar al dia de tot el que passa al nostre estudi de Pilates i Bodyfulness a Granollers. Avui et volem explicar una dinàmica que estem fent aquestes setmanes a l’estudi.

Com sabeu, ahir va ser el dia de Sant Jordi, una festa molt estimada a Catalunya on celebrem l’amor, la cultura i la tradició. I nosaltres, com a part de la nostra comunitat, volem fer-la encara més especial.

Aquest any, volem portar Sant Jordi a AT Pilates Granollers d’una manera especial. Sabem que molts de vosaltres sou molt bones lectores, i què millor manera de celebrar-ho que amb un concurs de recomanacions de llibres?

És molt senzill participar. Tot el que heu de fer és deixar-nos una recomanació de llibre cada vegada que veniu a una sessió de Pilates , ja sigui de grup o personal. Podeu escriure-la en un llistat que trobareu a l’entrada. I aquí ve la part emocionant: per cada recomanació que ens doneu, entrareu automàticament en el sorteig per guanyar un llibre!

Sí, ho heu sentit bé. Només per compartir les vostres lectures preferides amb nosaltres, podreu guanyar-vos un nou llibre per seguir gaudint de l’aventura de la lectura.

Així que feu-nos saber quin és el llibre que us ha robat el cor, aquell que no podeu deixar de recomanar als vostres amics i familiars. Ens encanta saber què llegiu i compartir aquesta passió amb tots vosaltres.
No deixeu passar aquesta oportunitat d’enriquir encara més la nostra comunitat i de celebrar juntes la tradició de Sant Jordi.

Els tres llibres que regalarem seran aquests:

 

Fins aviat, bones lectures i molt Pilates!
Pilates Granollers